Om

Hei og takk for at du ser innom siden min.

Er du også pårørende til en psykisk syk forelder? Da håper jeg at du leser videre og at du finner noen gode råd her inne.

Du er også hjertelig velkommen til å være med i den hemmelige gruppen min på Facebook. Søk opp «pårørende til psykisk syk forelder». LINK

Jeg er Marit og er 35 år og har vært pårørende hele livet. Erik er mannen i mitt liv. Vi bor i Øksendal og sammen har vi tre nydelige barn på 11 år, 9 år og 8 måneder.

BILDE

Av natur er jeg nysgjerrig og det er jeg glad for. Nysgjerrigheten har tatt meg fra et liv i sorg til en hverdag med masse energi og glede ved at jeg har fordypet meg i berøringsterapi, ernæring, yoga og NLP.

Å være pårørende oppleves ulikt fra person til person. For meg har det vært tøft og jeg har slitt med bl.a. energitap, tillitsbrudd og hevngjerrighet. På et tidspunkt var jeg så sliten – jeg greide ikke å leve livet slik jeg ønsket. «Det var ikke sånn det skulle bli».

Nysgjerrigheten og staheten min skulle bli redningen som tok meg til løsningen. Nå lever jeg et harmonisk og lykkelig liv og jeg er klar til å dele hvordan det skjedde med deg.

 

Test

Close

Gratis guide

3 steg til mer energi til deg som er pårørende til en psykisk syk forelder

For å få tilgang til guiden vil du også bli meldt på nyhetsbrevet hvor jeg vil sende andre tips og inspirasjon ukentlig.

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.